ehem. OMSI - Forum
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.
ehem. OMSI - Forum

Dieses Forum wurde geschlossen. Das neue Forum befindet sich auf www.omnibussimulator.de/forum !
 
StartseiteStartseite  SuchenSuchen  AnmeldenAnmelden  LoginLogin  

 

 Sound issue

Nach unten 
AutorNachricht
tomtoon



Anzahl der Beiträge : 365
Anmeldedatum : 29.12.10

Sound issue Empty
BeitragThema: Sound issue   Sound issue Icon_minitimeSo 6 März - 21:09

There seems to be a a sound issue thats occurred. cannot hear anything, sound works on everything else but OMSI.

any ideas?
Nach oben Nach unten
valir



Anzahl der Beiträge : 21
Anmeldedatum : 20.02.11

Sound issue Empty
BeitragThema: Re: Sound issue   Sound issue Icon_minitimeSo 6 März - 22:00


Noticed that too, still, sound comes back after a while (during driving or using different switches on board).
Nach oben Nach unten
poweredbycng

poweredbycng

Anzahl der Beiträge : 151
Anmeldedatum : 20.02.11
Alter : 36
Ort : Perth, Australien

Sound issue Empty
BeitragThema: Re: Sound issue   Sound issue Icon_minitimeMo 7 März - 2:37

I've noticed that occasionally, when I 'drop' a bus on the map, the sound magically disappears for no reason...
Nach oben Nach unten
CityBus



Anzahl der Beiträge : 122
Anmeldedatum : 18.02.11

Sound issue Empty
BeitragThema: Re: Sound issue   Sound issue Icon_minitimeMo 7 März - 19:17

This happened to me also yesterday for the first time. I was at Freudstr and turned off the engine to wait for my departure time. When I turned it on again there was no sound at all so I had to restart OMSI.
Nach oben Nach unten
Sanos



Anzahl der Beiträge : 7
Anmeldedatum : 31.12.10
Alter : 41
Ort : Slovenia-Koper

Sound issue Empty
BeitragThema: Re: Sound issue   Sound issue Icon_minitimeMo 7 März - 20:51

Exactly. Maybe this will be corrected in the new patch.I hope.
Nach oben Nach unten
Naduct



Anzahl der Beiträge : 2
Anmeldedatum : 07.03.11

Sound issue Empty
BeitragThema: Re: Sound issue   Sound issue Icon_minitimeDi 8 März - 9:59

When does this happen? When playing a saved game, a new game, or both?
The more descriptive you can be in regards to bugs and problems the easier it'll be for the developers to find and solve these issues. And if you have any way of reproducing it, that would probably be even better. Smile
Nach oben Nach unten
valir



Anzahl der Beiträge : 21
Anmeldedatum : 20.02.11

Sound issue Empty
BeitragThema: Re: Sound issue   Sound issue Icon_minitimeDi 8 März - 12:18


For me it happens only after OMSI just started (I am using last situation).
Nach oben Nach unten
poweredbycng

poweredbycng

Anzahl der Beiträge : 151
Anmeldedatum : 20.02.11
Alter : 36
Ort : Perth, Australien

Sound issue Empty
BeitragThema: Re: Sound issue   Sound issue Icon_minitimeSa 12 März - 3:48

Right, I've had problems with sound repeatedly over the last two days.

I'm using a Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic sound card with the latest drivers for Windows 7 x64.

The sound completely disappears occasionally after changing the time or location of the bus (i.e. 'dropping' the bus at a new location). No error messages are shown and the only ways to reset the sound are to reload the map or to restart the game.
Nach oben Nach unten
1812

1812

Anzahl der Beiträge : 373
Anmeldedatum : 06.03.11

Sound issue Empty
BeitragThema: Re: Sound issue   Sound issue Icon_minitimeSo 13 März - 17:19

Me too... this definitely needs fixing
Nach oben Nach unten
Gesponserte Inhalte




Sound issue Empty
BeitragThema: Re: Sound issue   Sound issue Icon_minitime

Nach oben Nach unten
 
Sound issue
Nach oben 
Seite 1 von 1

Befugnisse in diesem ForumSie können in diesem Forum nicht antworten
ehem. OMSI - Forum :: OMSI - The Omnibus Simulator (english) :: Problems-
Gehe zu: