ehem. OMSI - Forum

Dieses Forum wurde geschlossen. Das neue Forum befindet sich auf www.omnibussimulator.de/forum !
 
StartseiteStartseite  SuchenSuchen  AnmeldenAnmelden  LoginLogin  

Teilen
 

 Problem to create new tile....WHY?

Nach unten 
AutorNachricht
alexxxunder17



Anzahl der Beiträge : 16
Anmeldedatum : 11.05.11

Problem to create new tile....WHY? Empty
BeitragThema: Problem to create new tile....WHY?   Problem to create new tile....WHY? Icon_minitimeMi 13 Jul - 13:08

when i click "Create new Tile" in some locations they dont appear....WHY???????????????????
Nach oben Nach unten
wertz



Anzahl der Beiträge : 559
Anmeldedatum : 04.04.11

Problem to create new tile....WHY? Empty
BeitragThema: Re: Problem to create new tile....WHY?   Problem to create new tile....WHY? Icon_minitimeSo 17 Jul - 15:12

First: Click me

Second: Click me

cheers wertz
Nach oben Nach unten
835sedici

835sedici

Anzahl der Beiträge : 1476
Anmeldedatum : 21.02.11
Alter : 34
Ort : Hannover

Problem to create new tile....WHY? Empty
BeitragThema: Re: Problem to create new tile....WHY?   Problem to create new tile....WHY? Icon_minitimeSo 17 Jul - 15:49

Topic themes should be neutral: BLACK. (i'll fix that for you.)
And: One >?< is really enough. (i'll fix that for you, too...)

Rolling Eyes
Nach oben Nach unten
Gesponserte Inhalte




Problem to create new tile....WHY? Empty
BeitragThema: Re: Problem to create new tile....WHY?   Problem to create new tile....WHY? Icon_minitime

Nach oben Nach unten
 
Problem to create new tile....WHY?
Nach oben 
Seite 1 von 1

Befugnisse in diesem ForumSie können in diesem Forum nicht antworten
ehem. OMSI - Forum :: OMSI-Design (english) :: Route construction-
Gehe zu: