ehem. OMSI - Forum

Dieses Forum wurde geschlossen. Das neue Forum befindet sich auf www.omnibussimulator.de/forum !
 
StartseiteStartseite  SuchenSuchen  AnmeldenAnmelden  LoginLogin  

 

 No engine sound after loading up my save game?

Nach unten 
AutorNachricht
JayKae



Anzahl der Beiträge : 248
Anmeldedatum : 18.02.11

No engine sound after loading up my save game? Empty
BeitragThema: No engine sound after loading up my save game?   No engine sound after loading up my save game? Icon_minitimeSo 20 Feb - 21:25

Hi all, finally got passengers onboard lol but last night I had to save my game, this morning when loading it up, everything works except for the sound ? Anyone any ideas on this pls ?
Nach oben Nach unten
martijn189



Anzahl der Beiträge : 47
Anmeldedatum : 18.02.11

No engine sound after loading up my save game? Empty
BeitragThema: Re: No engine sound after loading up my save game?   No engine sound after loading up my save game? Icon_minitimeSo 20 Feb - 21:33

I can confirm this, after loading a save game no sound from the bus, i believe that some sounds do work (linke passenger walking inside the bus)
Nach oben Nach unten
Marcel Kuhnt
Admin
Marcel Kuhnt

Anzahl der Beiträge : 3364
Anmeldedatum : 26.04.09
Alter : 35
Ort : Berlin-Spandau

No engine sound after loading up my save game? Empty
BeitragThema: Re: No engine sound after loading up my save game?   No engine sound after loading up my save game? Icon_minitimeSo 20 Feb - 21:47

We had one tester with the same problem. We haven't found it yet. But: the sound will come "back" after some time! Wink
Nach oben Nach unten
JayKae



Anzahl der Beiträge : 248
Anmeldedatum : 18.02.11

No engine sound after loading up my save game? Empty
BeitragThema: Re: No engine sound after loading up my save game?   No engine sound after loading up my save game? Icon_minitimeSo 20 Feb - 22:11

ah ok, well I will try that tonight then and let you know how I go, thank you for the replies, I really appreciate it
Nach oben Nach unten
Gesponserte Inhalte




No engine sound after loading up my save game? Empty
BeitragThema: Re: No engine sound after loading up my save game?   No engine sound after loading up my save game? Icon_minitime

Nach oben Nach unten
 
No engine sound after loading up my save game?
Nach oben 
Seite 1 von 1

Befugnisse in diesem ForumSie können in diesem Forum nicht antworten
ehem. OMSI - Forum :: OMSI - The Omnibus Simulator (english) :: General discussion-
Gehe zu: