ehem. OMSI - Forum

Dieses Forum wurde geschlossen. Das neue Forum befindet sich auf www.omnibussimulator.de/forum !
 
StartseiteStartseite  FAQFAQ  SuchenSuchen  MitgliederMitglieder  NutzergruppenNutzergruppen  AnmeldenAnmelden  LoginLogin  

Teilen | 
 

 [SOLVED] Problem "Setting"

Nach unten 
AutorNachricht
Passionsbus57

avatar

Anzahl der Beiträge : 47
Anmeldedatum : 18.03.11
Ort : Metz / France

BeitragThema: [SOLVED] Problem "Setting"   Mi 23 Nov - 15:02

Hello,

In recent days, when I want to go to "options", I get an error.

View the image:



I press clicking "OK" I get to go to "options" but come in he can no longer save my configuration. How to repair?

Thank you in advance

Passionsbus57


Zuletzt von Passionsbus57 am Sa 26 Nov - 12:46 bearbeitet; insgesamt 1-mal bearbeitet
Nach oben Nach unten
Benutzerprofil anzeigen https://sites.google.com/site/passionsbus57lesite/
Vanhool_AG500

avatar

Anzahl der Beiträge : 21
Anmeldedatum : 13.03.11

BeitragThema: Re: [SOLVED] Problem "Setting"   Do 24 Nov - 15:38

I've got the same problem, anyone knows what to do?
I've lost all of my graphic settings, can't enter them either
Nach oben Nach unten
Benutzerprofil anzeigen
Busfanat



Anzahl der Beiträge : 50
Anmeldedatum : 30.04.09
Alter : 25

BeitragThema: Re: [SOLVED] Problem "Setting"   Do 24 Nov - 20:53

Hello,

I suppose that this window appears since you have installed the Ikarus 260. If I'm right, there probably is a solution: look for a file called 'dveře.osc' and rename it to 'dvere.osc'.

Source of the information: http://omnibussimulator.forumieren.com/t9340p30-ikarus-260#142843

Yours,

Busfanat

I hope you can understand my English Embarassed
Nach oben Nach unten
Benutzerprofil anzeigen
Passionsbus57

avatar

Anzahl der Beiträge : 47
Anmeldedatum : 18.03.11
Ort : Metz / France

BeitragThema: Re: [SOLVED] Problem "Setting"   Sa 26 Nov - 12:46

Hello,

Very Thanks Busfanat! I solved the problem. Smile



Nach oben Nach unten
Benutzerprofil anzeigen https://sites.google.com/site/passionsbus57lesite/
Gesponserte Inhalte




BeitragThema: Re: [SOLVED] Problem "Setting"   

Nach oben Nach unten
 
[SOLVED] Problem "Setting"
Nach oben 
Seite 1 von 1

Befugnisse in diesem ForumSie können in diesem Forum nicht antworten
ehem. OMSI - Forum :: OMSI - The Omnibus Simulator (english) :: Problems-
Gehe zu: